Супер Бърза поръчка

Поръчайте този продукт само за 10 секунди.

Оставете телефон за връзка и email и сте готов.

Phone:
Email:

Купи Сега


Многофункционална торбичка за металдетектинг. 

Характеристики: 

- Универсална система за закрепване MOLLE за окачване и закрепване на аксесоари (акроним за Modular Lightweight Load-carringing Equipment: модулно оборудване, носещо леки товари).

- Здрава и напълно переща се, XP Finds Pouch е професионален артикул, който трябва да имате, закрепен на колана, снабден с голям директно достъпен джоб за съхранение на безполезни предмети.

- Напълно съвместим с XP Backpack 280 и перфектен аксесоар към него. Прикрепете XP Find Pouch към колана на раницата чрез системата за закрепване MOLLE.

- Ефективен на всякакви терени: система за оттичане на водата в долната част на XP Find Pouch за подводно или влажно време и малък джоб, затворен с цип за поставяне на важни предмети.

- Носете го на колана чрез предоставената регулируема презрамка или го прикрепете към раницата XP благодарение на 2 закопчалки MOLLE или използвайте закопчалките, за да фиксирате други аксесоари.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

XP Finds Pouch - торбичка

  • 35.00 лв.


Не е възможно закупуване на стока на изплащане на стойност по-малка от 150.00

Подобни продукти

XP - 280 Раница за металдетектинг

XP - 280 Раница за металдетектинг

Раницата за металотърсачи на XP 280 е поредния професионален продукт на XP, който е вдъхновен от реалния металдетектинг и изпълнява всички и..

290.00 лв. 310.00 лв.

Раница XP 240

Раница XP 240

XP BACKCACK 240 е лека и здрава раница.Може да побере един окомплектован металотърсач с тъсещата си сонда, един пинпоинтер с кобура, втора т..

110.00 лв. 140.00 лв.

Етикети: торбичка xp, торбичка за металдетектинг