Супер Бърза поръчка

Поръчайте този продукт само за 10 секунди.

Оставете телефон за връзка и email и сте готов.

Phone:
Email:

Купи Сега


Металотърсачът Minelab GPX-4500 е добре позната легенда, която не се нуждае от реклама, а от добра цена ...

Това е най-дълбокия пулс-индукционен металотърсач, с който от Minelab поставиха много високо летвата при пулс-индукционните металотърсачи.

Металотърсачът GPX4500 благодарение на усъвършенстваните качества в момента е един от най универсалните детектори за злато, лесен за ползване с голяма мощ и добро представяне.

Благодарение на новата SETA Технология- по безшумна работа и по предпазлив към паразитите, работата със тоя детектор е същинско удоволствие.Ако не сте работили с детектор преди, това няма да е проблем за вас защото с автоматичните функции и предварителните направени настройки ще ви направят експерт при работа със тоя детектор.По безшумен, по остър сигнал при индентификация на целта, подобрена дискриминация и още по вече новости.


Нови GPX-4500 спецификации:

Новите Timing режими, правят металотърсача по-гъвкав и подходящ за всякакви условия. GPX-4500 е снабден с 2 нови режима на работа: Enhance и Sharp Timing, в допълнение с 4-те познати от предишния модел. Новят Enhance Timing е много силен и полезен, подобен на Sensitive Smooth Timing, но осигурява много по-добра идентификация в дълбочина както на малки, така и на големи предмети. Опцията Sharp timing е по-подходяща за „по-тихи” почви и осигурява най-добрата идентификация от всички останали Soil/Timing опции. Sharp Timing може да бъде използвана и когато искате по-точно да определите произхода на по-слаби сигнали. GPX-4500 има по-съвършено аудиоприемане. Дизайнът на усилвателя и употребата на висококачествени нискочестотни компоненти ви гарантират ясен сигнал без бучене на заден фон.

Без вече загубено ценно време благодарение на предварително програмираните режими за търсене. GPX-4500 предлага няколко предварително програмирани режими за търсене, които ви позволяват веднага да започнете да търсите! В допълнение към General и Deep режими за търсене има и опция за потребителски настройки на търсене, които ви дават достъп до 4 други опции, подходящи за специфични техники. Това са Hi Mineral; Hi Trash; Patch и Test. Всичките 6 режима могат да бъдат настроени според личните ви предпочитания, а потребителския режим ви позволява сам да изберете настройките.

Нови функции.

Във GPX4500 има добавени две нови настройки - Enhance и Sharp


Enhance: Прилича на Sensitive Smooth Timing и едновремено със това прави по дълбоко търсене, при предмети със по-малък обем и при предмети със по-голям обем дава по остър сигнал.

Sharp: е подхадящ за замърсени почви и може да се използва за точно целеуказание.Конструкцията на усилвателя и използването на висококачествен компонент розволява ро ясен тон на сигнала.


Със модовете за търсене които са програмирани отпреди няма от какво да се безпокоите. Само със едно натискане на бутона детекторът ви ще бъде готов за търсене.Към модовете .Genel(Главен), Deep (Дълбок), Custom (Индивидуален) са прибавени 4 нови мода като ;Високи минерали (Hi Mineral), Високо количество на отпадъци (Hi rash), Patch и

Test A мод за тестване..


Target Volume функция. Като допълнение към Volume Limit Control функцията, която пречи на сигналите да бъдат прекалено силни, новата Target Volume функция ви позволява да контролирате звука и да увеличите силата на по-слабите сигнали. Изключително полезна функция за хора с нарушен слух, а също и при ветровито време или когато използвате слушалки. Също така можете да увеличите звука, когато търсите в „по-тихи” почви или да редуцирате или смекчите сигналите при силно минерализирани почви. Също така тази опция има възможност да работи заедно с Stabilizer control функцията, за да ви предостави максимални възможности при настройка.


Усъвършенствана дискриминация - гарантираща успех и при изключително замърсена почва. Когато търсите в много замърсени райони, като например местности, намиращите се в близост до мина, или къмпинги, функцията за отхвърляне на желязо ще ви позволи да зададете предпочитаното от вас ниво на дискриминация (от по-слаба до агресивна). Тази функция, комбинирана със специално програмирания Hi Trash режим на търсене, прави дори и най-замърсените райони ценни за претърсване. Металотърсачът е идеален и за търсачи на реликви и бижута, които искат най-доброто и държат да открият дори най-малките и най-дълбоко заровените предмети, невидими за повечето металотърсачи.

Вграден усилвател, благодарение на който ще чувате дори слаби сигнали от златни буци, намиращи се на голяма дълбочина. Новата литиево-йонна батерия има вграден аудио усилвател, който ви позволява да използвате външен говорител, без да слагате допълнителен усилвател. Дизайнът на усилвателя и употребата на висококачествени нискочестотни компоненти ви гарантират ясен сигнал без бучене на заден фон.

SETA Technology gives precision timings. GPX-4500 предлага 6 Timing опции, благодарение на които детектора може да се приспособи към всякакви условия. Предишните меалотърсачи от GP серията използваха едно универсално изравняване на всички тайминги. С използването на толкова много тайминги в GPX-4500 стана невъзможно да се разчита само на едно изправяне. Именно заради това, Minelab създадоха Smart Electronic Timing Alignment (SETA). SETA автоматично задава прецизно изравняване за всяка от Timing опциите. Това минимализира шумовете предизвикани от различни магнитни смущения, прагът остава по-стабилен и сигналите от силно намагнитизирани скали силно намаляват. Tака ще използвате детектора по-пълноценно и ще имате по-голям успех при разнообразни условия. Бонус към SETA технологията е че настройките на грунд баланса за всеки тайминг, автоматично се запаметяват и по този начин, когато превключвате между различните тайминиги, когато проучвате подозрителен сигнал от обект, няма да ви се налага да грундирате на ново металотърсача.

Нова литиево-йонна батерия. Най-новите литиево-йонни батерии на Minelab, които тежат едва 768 грама, издържат много повече от обикновените батерии. Благодарение на тях ще можете да работите с GPX-4500 до 12 часа. Интелигентната система за презареждане е поставена в здрав и лек алуминиев корпус и може да се презареждат за 4-5 часа, както чрез 12 V устройство,така и чрез главния адаптер. Най-хубавото е, че по всяко време може да проверите на LCD дисплея оставащия заряд на батерията.

- 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Метал детектор Minelab GPX-4500 с подарък

  • 5,800.00 лв.
  • 4,650.00 лв.


Кредитен модул UNI Credit 19.68

Вземи само за 434.00 лв.

12 x 434.00 лв.

на 12 вноски по 434.00 лв.

Подобни продукти

Дълбочинен металотърсач пулс-индукционен Thrace Terra 2.2 и подаръци

Дълбочинен металотърсач пулс-индукционен Thrace Terra 2.2 и подаръци

Дълбочинен металотърсач ТРАК - ТЕРА 2 VER 2.2 е НОВАТА версия на на легендарния пулс-индукционен металотърсач. Базово е осомплектован с тър..

1,190.00 лв.

Металотърсач-дълбочинен Tangra Pulse Force и подаръци

Металотърсач-дълбочинен Tangra Pulse Force и подаръци

Tangra Pulse Force е професионален пулс-индукционен метал детектор за търсене на големи метали на дълбоко. Изработен по сложна аналогов..

1,299.00 лв. 1,460.00 лв.

Метал детектор Minelab GPZ 7000

Метал детектор Minelab GPZ 7000

Представяме Ви най-новият топ металотърсач от MINELAB – GPZ 7000. С уникалната си нова технология той е 40% по-дълбок от MINELAB GPX 50..

17,300.00 лв. 17,500.00 лв.

Етикети: металотърсач minelab GPX-4500, металотърсач minelab