Супер Бърза поръчка

Поръчайте този продукт само за 10 секунди.

Оставете телефон за връзка и email и сте готов.

Phone:
Email:

Купи Сега


Металотърсачът Garrett AT PRO International е най-добрия сухоземен и подводен металотърсач/до 3м./ в средния клас на "монетарите".

Възможността да се прави ръчен балас на земята, 28см. ДД търсеща сонда, наличието на ID на металите и разширената скала за определяне на черните, магнитни сигнали /ID 0-40/ правят металотърсачът Garrett AT Pro предпочитан избор на много търсачи в България.

Можете да ползвате, както базовия режим на търсене, така и PRO режимът за дискиринация на сигналите за по-напредналите.

Garrett AT PRO се предлага в модификацията International за Европейския пазар, защото е съобразен с начина на търсене на стария контитент.

Garrett AT PRO International е подходящ за търсене на сущата, както при дъжд, така и при нормални условия. Подходящ е за търсене на плажа и под вода до 3м.

За да се ползва под вода има няколко условия, които трябва да бъдат стриктно съблюдавани: да се ползват специални противоводни гелове, да се затваря тапата на слушалките, ако са извадени, да се изплаква със сладка чиста вода след като е ползван и да не се ползва под вода, ако температурата на водата е под 8-10 градуса по целзии.


Основни характеристики:


- Базов и професионален аудио режими - Стандартния режим осигурява основните добре познатата звукова дискриминация с но-висок тон за черните метали и по-нисък за цветните. По-взискателните потребители с опит биха използвали възможностите на РЕЖИМА ПРО /PRO MODE/ за изследване на обекта - вид, дълбочина, големина и т.н.

- Перфектна сепарация на сигналите - голяма скорост на търсене - възможност за определяне на ценните сигнали от боклуците и замърсяванията с черни метали.

- Pro Mode Audio™ - Пропорционален Audio и Tone характеристики позволяват на потребителя да чува характеристиките на сигнала както в True All-Metal Mode - при което апарата дискриминира на дълбочината, като в режим Всички Метали.

- Електронен инпойнтинг - функция в режим All-Metal Mode, при която се локализира точното местоположение на обекта

- Iron Audio™: възможност да супер дискриминация на нежеланите черни метали, спрямо ценните черни метали. 

- Подходящ за търсене навсякъде - на суша и под вода до 3м. Може да се използва и в условия на висока влажност. 

- Цифрово определяне на вида на метала - Digital Target ID - от 0 до 99 Target ID - определя нивото на проводимост

- Ръчен баланс на земята - гарантирано по-дълбок от апаратите с автоматичен грунд, особенни при работа в по-минерализирани терени

- Голяма резолюция на дискриминация на желязото - чрез менюто можете да определите 40 степенна скала за прецизна дискриминация на различните видове магнитни метали в зависимост от нивото но корозия и примеси. По този начин можете да разграничите боклуците от ценните сигнали.

- Fast Track™ Ground Balance - режим на автоматичен баланс

- 15 kHz Честота на работа на апарата - висока честота

- 11инчова ДД сонда /28см./ - подходяща за търсене в силно минерализирани почви

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител


Тъй като металотърсачът Garrett AT PRO работи на по-висока честота 15Khz, той е подподящ за търсене в завърсени терени, а в комбинация с 28см. ДД сонда го прави подходящ и при работа н по-минерализирани почви. 

Той става за търсене и на самородно злато, като в този случай е добре да се окомплектова с по-малката ДД търсеща сонда.

В комплекта има слушалки с подводна букса, т.е. сабела може да се потопи, но не и самите слушалки. За гмуркане се ползват синити слушалки, които де поръчват допълнително.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Металотърсач Garrett AT PRO International и подаръци

  • 1,350.00 лв.
  • 1,200.00 лв.


Кредитен модул UNI Credit 19.68

Вземи само за 112.00 лв.

12 x 112.00 лв.

на 12 вноски по 112.00 лв.

Подобни продукти

Металотърсач за самородно злато Garrett AT Gold Mega Ultimate и подаръци - 2 сонди

Металотърсач за самородно злато Garrett AT Gold Mega Ultimate и подаръци - 2 сонди

Металотърсач Garrett AT GOLD MEGA ULTIMATE - комплект с 2 търсещи сонди: - базовата: 5" x 8" ( 14x20cm) DD PROformance™ - втора ..

1,450.00 лв. 1,995.00 лв.

Металотърсач Garrett AT MAX International 2 търсещи сонди

Металотърсач Garrett AT MAX International 2 търсещи сонди

Получавате Металотърсачът Garrett AT MAX International в комплект с две търсещи сонди. 28см. базова търсеща сонда и допълнителна от офи..

1,660.00 лв. 1,800.00 лв.

Етикети: металотърсач Garrett AT PRO, металотърсач Garrett